CHP İzmir İl Başkanlığı devre dışı

CHP İzmir ilçe örgütleri Belediye Başkan adayları ile beraber hazırladıkları belediye meclis üyesi aday listelerini bizzat Ankara'ya götürüyor.

16 Şubat 2024 - 23:45

Gerçek Haberci'nin haberine göre CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla ün aday tanıtım toplantısı yapan CHP'de meclis aday listeleri mesaisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Seçimin kaderinde başkanlardan daha çok önem arz eden listelerle ilgili ilçe başkanlarından dikkat çeken bir hamle geldi. Belediye başkanları ile birlikte listelerini hazırlayan ilçe başkanları listelerini il başkanlığına vermek yerine parti genel merkezine kendisi götürecek. 
Çok sayıda ilçe başkanı bilgiyi doğrularken bazı ilçe başkanlarının "İl Başkanımız lisltelerle ilgili zaten Ankara'ya gidecek orda görür" demesi dikkat çekti.
Nalbantoğlu tweet atmıştı
CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu gün içinde İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun devre dışına çıkarıldığını dair şu tweeti atmıştı;
"Süreç Genel Başkanımızın kurultayda söz verdiği gibi ilerlemiyor galiba… Parti tüzüğümüzün ve yönetmeliklerimizin takipçisi olacağız. Umarım haber doğru değildir çünkü il başkanımıza, parti tüzük ve yönetmeliklerimize sahip çıkacak bu süreçte pek de kimse kalmadı."

Bu haber 419 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()