CHP’li Bülbül’den İçişleri Bakanına Narin tepkidi

CHP Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Narin cinayeti ile ilgili soruya "Sus" işareti yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı “Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil” sözleri ile eleştirdi.

22 Eylül 2024 - 14:50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili ve Adalet Komisyonu CHP Grup Sözcüsü Süleyman Bülbül, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni çuval içerisinde dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin hala aydınlatılamadığına dikkat çekti.
Gazetecilerin Narin Güran cinayeti ile ilgili sorusuna sus işareti yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya tepki gösteren Süleyman Bülbül, “8 yaşındaki bir çocuğumuzun ölümünün üzerinden 1 ay süre geçti. Ancak ölümünün arkasındaki sır perdesi hala çözülemedi. AKP’li Galip Ensarioğlu’nun, ‘Bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır’ sözleri kamuoyunda cinayetin arkasında başka nedenler mi var sorusunun sorulmasına neden oldu. Sayın Bakana hatırlatıyoruz; Çocuklar uyurken susulur, ölürken değil!” dedi.
CHP’li Bülbül, TÜİK’in 8 yıldır kayıp çocuklarla ilgili Adli İstatistik verilerinin açıklamadığını anımsattı.

 

Bu haber 33 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma ücretlerine zam yapmadı
İzmir Büyükşehir Belediyesi üniversitelilerin barınma...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()