CHP'li Şerafettin Bahadır'a silahlı saldırı

31 Mart seçimlerinde MHP'den CHP'ye geçen Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde CHP üyesi Şerafettin Bahadır'ın, eski başkanın kardeşi ve yakınındakiler tarafından silahlı saldırıya uğradığı öne sürüldü

22 Haziran 2024 - 14:55

Sözcü'den İsmail Saymaz'ın haberine göre Şerafettin Bahadır önce darp edildi sonra ayaklarından silahlı saldırıya uğradı. 

 

Bahadır'a akşam saatlerinde kızının yanında silahlı saldırı düzenleyen kişilerin Pınarbaşı'nın eski belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ve yanındakiler olduğu iddia edildi.

 

Saymaz "Pınarbaşı Belediye Meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ın ailesi ve CHP’liler Kayseri Şehir Hastanesi’nde toplanıyor. Yakınları Bahadır’ın iki aydır tehdit edildiğini söylüyor ve MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u suçluyor" paylaşımında bulundu.

 

CHP'li Genç: Ağır yaralı

 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise yaptığı açıklamada, “Bahadır ağır yaralanmış olup tedavisi yoğun bakımda devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Bahadır’a acil şifalar diliyoruz” dedi. Bacağından vurulduğu ifade edilen Bahadır önce Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne ardından da Kayseri Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

 

Gözaltına alındı

 

Kayseri Anadolu Haber'de yer alan bilgiye göre; silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen Menduh Uzunluoğlu’nun kardeşi Ejder Uzunluoğlu ile bir kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.

 

"Bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir"

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Şerafettin Bahadır’ın silahlı saldırıya uğramasına ilişkin açıklama yaptı. Özel’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

 

Kayseri Pınarbaşı’nda 31 Mart’taki seçim sonucunu hazmedemeyip, hakimleri tehdit edip, küfür ve hakaretler ederek seçimi haksız yere tekrar ettiren anlayış, yenilenen seçimde halktan bir kez daha aynı cevabı aldı. Ancak bu cevabı hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, bu kez de suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar. Şunu bilsinler ki; bu yaptıkları ne yiğitliktir ne de mertliktir. Düpedüz acizliktir. Biz, bu saldırıya karşı da metanetli duracak, sakinliğimizi koruyacağız. Gerilimin tırmanmaması, başka çocukların üzülmemesi için elimizden geleni yapacağız. Gereken adımları bu geceden itibaren atmaya başladık. Bir kez daha uyarıyorum; bu yaptığınız ne gücünüzü gösterir ne kudretinizi… Görülen tek şey acizliğiniz ve çaresizliğinizdir.

 

Ne olmuştu?

 

Pınarbaşı'nda 31 Mart'taki seçimler MHP'nin talebiyle iptal edilmiş, 2 Haziran'daki seçimde yine CHP'nin adayı kazanmıştı

Bu haber 196 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti! İşte yeni Bakanlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti!...
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()