CHP şimdi de 'fıstık mitingi' düzenleyecek

CHP'nin 24 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep'te fıstık mitingi düzenlemesi bekleniyor.

08 Ağustos 2024 - 17:13

CHP'nin tematik mitingleri devam ediyor. 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 24 Ağustos Cumartesi günü üreticilerin sorunlarına dikkat çekmek için Gaziantep’te "Fıstık Mitingi"ne katılacak.

 

Edinilen bilgiye göre, Özgür Özel miting öncesi Diyarbakır, Batman ve Mardin'i ziyaret edecek.

 

ÖNCEKİ TEMATİK MİTİNGLER 

 

CHP, öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekmek için "Eğitim Mitingi", emeklilerin sorunlarına dikkat çekmek için "Emekli Mitingi", Rize’de çay üreticilerinin sorunlarına dikkat çekmek için "Çay Mitingi", hububat fiyatlarının düşük açıklanmasına tepki göstermek için Tekirdağ-Hayrabolu’da "Buğday Mitingi", Gebze’de “Geçinemiyoruz” sloganıyla düzenlenen "Emek Mitingi" ve fındık üreticisinin sorunlarına dikkat çekmek için Ordu'da "Fındık Mitingi" düzenlemişti. 

Bu haber 486 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Ömer Eşki’den eğitime tam destek
Başkan Ömer Eşki’den eğitime tam destek
Güzelbahçe Can Dostlar Yaşam Merkezi'nin Temeli 4 Ekimde Atılıyor
Güzelbahçe Can Dostlar Yaşam Merkezi'nin Temeli 4 Ekimde...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()