“Çömleğin İzi'nde" fotoğraf yarışmasına başvurular başladı

Menemen Belediyesi tarafından 3. Uluslararası Menemen Çömlek Festivali kapsamında düzenlenen “Çömleğin İzi’nde” Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı.

26 Ağustos 2024 - 13:08

Seramik sanatını geliştirmek, zanaatkarları sanat alanına dahil etmek, özellikle genç sanatçıları seramik dalında teşvik etmek ve Menemen’e sanatsal ve kültürel anlamda katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen 3. Uluslararası Menemen Çömlek Festivali kapsamında gerçekleştirilecek “Çömleğin İz’inde” Fotoğraf Yarışması ile festivalin görsel açıdan kayıt altına alınması, arşivlenmesi ve görsel bir hafıza oluşturması amaçlanıyor. Bu kapsamda yarışmada, festival sonrası jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda sergilenmeye hak kazanan eserler dijital sergi ve katalogda sergilenecek.

Son başvuru tarihinin 15 Eylül 2024 olduğu yarışmaya dair detaylı bilgi ve şartname www.comlekfestivali.com internet sitesinde yer almaktadır.

Bu haber 1049 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()