Cumhur İttifakı koridorlarında 'erken seçim tarihi' kulisi: 'Erdoğan 'Hodri meydan' diyecek

AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nın kurmayları, CHP lideri Özgür Özel'in erken seçim çağrılarının anlamsız olduğunu savundu. Kurmaylar, "Erken seçim tarihini Özgür Özel değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli yani Cumhur İttifakı belirleyecek" diye konuştu.

04 Ağustos 2024 - 15:12

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından erken seçim çağrılarına devam ediyor.

Özel, erken seçimle ilgili, “İki seçim arasında 5 yıl var. Bunun ortası 2.5 yıl. Erdoğan Meclis erken seçim kararı almazsa bir daha aday olamıyor. 2.5. yıl geldiğinde seçimleri yenileyelim, Erdoğan kendine güveniyorsa bir kere daha gelir, yarışırız” dedi. Özel bu tarihten sonra gelecek erken seçim talebine ise olumlu bakmayacaklarını söyledi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, AKP ve MHP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı cephesi Özel'in erken seçim çağrılarının anlamlı olmadığı görüşünde.

"ERDOĞAN UYGUN ZAMANDA 'HODRİ MEYDAN' DİYECEK"

Kurmaylar, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendine en uygun zamanda erken seçim için “Hodri meydan” diyeceğini, bunu dediğinde muhalefetin kaçamayacağını savunuyor.

"ERKEN SEÇİMİ ÖZEL DEĞİL, CUMHUR İTTİFAKI BELİRLEYECEK"

“Erken seçim çağrısı ne zaman yapılırsa tıpış tıpış evet diyecekler" diyen kurmaylar, "Başka şansları var mı? Erken seçim tarihini Özgür Özel değil, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile, MHP lideri Bahçeli, yani Cumhur İttifakı belirleyecek” diye konuştu.

Bu haber 453 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()