Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un 'Duty Free' iddiası Meclis gündeminde

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un iç hatlar yolcusu olmasına karşın Duty Free'den alışveriş yaptığı iddiası Meclis gündemine taşındı.

06 Ocak 2022 - 17:40

CHP Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'un Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki Free Shop’tan hakkı olmadığı halde alışveriş yaptığı iddiasını Meclis gündemine taşıdı.

Bekaroğlu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması istemiyle TBMM’ye verdiği soru önergesinde, iç hat yolcusu olan Yiğit Bulut’un birkaç hafta önce bir dış hat yolcusunun pasaportunu kullanarak Esenboğa Havalimanı’ndaki Free Shop’tan hile ile alışveriş yaptığı iddialarının soruşturulmasını istedi. Bekaroğlu, “Söz konusu iddialarla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bilgilendirilmiş midir” diye sordu.

Yiğit Bulut’un bu fiilinin güvenlik kamerası görüntüleri incelenmek suretiyle ortaya çıkarılması gerektiğini belirten Bekaroğlu, Gümrük mevzuatı bakımından suç teşkil eden olayın çok yönlü olarak incelenmesini, Devlet Denetleme Kurulu’nun harekete geçirilmesini, adli ve idari olarak soruşturulmasını talep etti. (ANKA)

Bu haber 266 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır Takıntılıydı, Hastaneye Yatırılmayı Kabul Etmiyordu'
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır...
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()