Cumhurbaşkanı Erdoğan AYM Başkanı Arslan'ı kabul edecek

AYM'nin "Can Dündar-Erdem Gül" kararı sonrası gerilimin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AYM Başkanı Zühtü Arslan ilk kez görüşecek.

05 Nisan 2016 - 10:30

Cumhurbaşkanı , Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan'ı, ardından dolayısıyla avukatları kabul edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AYM Başkanı Zühtü Arslan, "AYM'nin Can Dündar ve Erdem Gül'ü haklı bulması"ndan sonra ilk kez görüşmüş olacak.

Erdoğan, Dündar ve Gül'ü haklı bulmasının ardından "AYM'nin kararını kabul etmiyorum"demişti. AYM Başkanı da "kararlarımız, herkesi ve her kurumu bağlamaktadır" cevabını vermişti.

Bu haber 605 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Buca’da yollar bisikletlilerin oldu
Denizli, “31 yıllık soruun çözümü ile tarihi bir adım attık”
Denizli, “31 yıllık soruun çözümü ile tarihi bir adım...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()