Cumhuriyet Bayramı’na özel 100. Yıl Cumhuriyet Korosu konseri

Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıl kutlamalarını büyük bir organizasyonla kent genelinde kutlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Cumhuriyet Her Yerde” programı kapsamında 21 Ekim günü Konak Atatürk Meydanı’nda konser düzenleyecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Korosu, Türk marşları ve Cumhuriyet dönemini yansıtan repertuvarı ile Cumhuriyet coşkusunu doruğa çıkaracak.

19 Ekim 2024 - 17:47

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını “Cumhuriyet Her Yerde” programı ile il geneline yayıyor. Bu kapsamda Konak Atatürk Meydanı, Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı organizasyonunda önemli bir konsere ev sahipliği yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi 100. Yıl Cumhuriyet Korosu, 100 kişilik koro üyesi ve 20 kişilik orkestrası ile 21 Ekim günü saat 19.00’da şef İnanç Menekşe yönetiminde sahneye çıkacak. Türk marşları ve Cumhuriyet dönemini yansıtan repertuvarın yer alacağı konserde, Cumhuriyet kazanımları vurgulanacak. 

Bu haber 29 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Balkan; “Her bir kuruş vergiyi vatandaşımızın hizmetinde kullanacağız”
Başkan Balkan; “Her bir kuruş vergiyi vatandaşımızın...
CHP’li Onbaşıoğlu’ndan sandık salvosu: Vatandaş beyaz değil seçim sandığı istiyor!
CHP’li Onbaşıoğlu’ndan sandık salvosu: Vatandaş beyaz değil...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()