Cumhuriyete Sahip Çıkanlar Ödüllendirildi

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nin bu yıl 15'incisini düzenlediği, “Kentimizde Cumhuriyet’e Sahip Çıkanlar Ödülleri” sahiplerini buldu.

19 Şubat 2016 - 10:03

Öğrenciler tarafından yapılan anket ve seçimler sonucunda belirlenen ödüllere bu yıl yazar ve şair Bahri Karaduman, Türkiye ve Balkan rekorları sahibi milli atlet Aycan Tuncayengin Kurtcan,

Beyin Cerrahı Prof. Dr. Saffet Mutluer, İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Avukat Ulvi Puğ layık görülürken, Türkiye'nin ilk kadın ortodontisti Ayşe Mayda da özel ödül aldı.

Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör saldırılarından dolayı Çamlaraltı Koleji Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin hazırladığı dinleti gösterisinin iptal edildiği törende, Çamlaraltı Koleji Genel Müdürü Gülçağ Gençer, yaşanan terör olaylarını kınayarak, “Tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Her ne olursa olsun Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çıkacağız. Barış ve kardeşlik içinde aydınlık bir gelecek için, hem İzmir'de hem de tüm Türkiye'de mücadele eden çok sayıda Atatürk aşığı var” diye konuştu.

Eğitimciler olarak kendilerine düşen görevin, insanları, özellikle de yeni kuşakları bilinçli olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Gençer, dünyanın neresinde yaşanırsa yaşansın şiddet ve terörün tasvip edilemeyeceğinin altını çizdi.

Gülçağ Gençer sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz çocuklarımıza ve öğrencilerimize Atatürk'ü en iyi şekilde anlatmalıyız. Çünkü, Atatürk'ü bilmek yetmez, öğretmek gerekir. Anlamak yetmez, anlatmak gerekir. Yaşamak yetmez, yaşatmak gerekir”

Bu haber 2295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İşte sır gibi saklanan belge: Köfteci Yusuf'ta domuz eti çıktı! 9 ay önce bulunmuş...
İşte sır gibi saklanan belge: Köfteci Yusuf'ta domuz eti...
Benzin ve motorine zam geldi
Benzin ve motorine zam geldi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()