Damacana suya zam geldi

Damacana suya da zam geldi. Erikli marka damacana suyun fiyatı 115 TL'ye yükseldi.

25 Temmuz 2024 - 17:58

Zam yağmuru devam ediyor. Son dönemde temel gıda ürünlerindeki zamların etkisi damacana sulara da yansıdı. 19 litrelik damacananın fiyatı yüzde 15 arttı.

 

Erikli markas 19 litrelik damacana su fiyatı yapılan son zamla birlikte 115 TL’ye yükseldi. Bu zamla birlikte hesaplamalara göre, bir bardak suyun fiyatı 1 TL’yi bulmuş oldu.

 

Diğer yaygın olarak kullanılan markalarda da fiyatlar artış gösterdi. Örneğin, bir diğer markanın 19 litrelik damacana suyu 99.90 TL’ye yükseldi.

 

Sektördeki genel fiyat aralığı 95 TL ile 115 TL arasında değişiyor. Farklı markaların sunduğu fiyatlar, tüketiciler arasında tercih yaparken dikkate alınması gereken bir faktör haline geldi.

Bu haber 381 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()