Dostluk Turnuvası'nda kupa İzmir’in

İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası tamamlandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, yenilgisiz şampiyonluğa ulaştı. Kübra Kuş ise Gol Kraliçesi oldu.

06 Ekim 2024 - 18:15

İzmir’in ev sahipliğinde gerçekleşen Uluslararası Kadınlar Sutopu Turnuvası’nın şampiyonu İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu. İzmir Göztepe Rotary iş birliği ile düzenlenen turnuvanın son gününde Chania İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü B Takımı’nı 15-8 yendi. Günün son karşılaşmasında ise İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Yunan ekip Pekev'i 17-7 mağlup ederek yenilgisiz şampiyon oldu. İzmir BBSK’lı Kübra Kuş, turnuvanın Gol Kraliçesi seçildi. Yunanistan'dan Chania turnuvayı ikinci tamamlarken, İzmir BBSK B takımı üçüncü, Yunanistan'dan Olimpiyakos dördüncü ve Pekev Chios ise beşinci oldu. 
Şampiyonanın kapanış töreninde ise kupa ve madalyalar sahiplerini buldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü As Başkanları Tuğçe Gülcüler ve Mustafa Lağap, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Yönetim kurulu Üyesi Barış Lale, Göztepe Rotary Kulübü eski Başkanı Hülya Karaduman, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Genel Sekreteri Barış Şeref ve Yunanistan Türkiye Uluslararası Komite Geçmiş Dönem Başkanı Murat Balcı, hakem, takım ve sporculara kupa ile anı madalyaları takdim etti.

Bu haber 37 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine Kapılarını Açtı
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine...
Çeşme’de hedef 100 bin sakız ağacı
Çeşme’de hedef 100 bin sakız ağacı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()