DSP'li İşçi'den terör saldırıları açıklaması

DSP İzmir Parti Meclis Üyesi Özer İşçi, İzmir İl ve İlçe Örgütleri olarak Ankara ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırılarını kınama mesajı yayınladı.

18 Şubat 2016 - 18:36

DSP İzmir Parti Meclis Üyesi Özer İşçi, İzmir İl ve İlçe Örgütleri olarak yaptıkları basın açıklamasında; "Ankara ve Diyarbakır'da düzenlenen bombalı saldırıları şiddetle kınıyor, şehitlerlerimize ve hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu saldırılar birlik ve beraberliğimizi engel olamaz. Yaşananlara karşı son derece duyarlı olmalıyız. Zaman birlik olma zamanıdır. Bu ve benzer saldırılar karşısında millet olarak dimdik ayakta duracağız. Yaşanan kara günlere inat, gelecek güzel günlere dair umutlarımızı kaybetmeyeceğiz. Acılı ailelere başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz" dedi.
 
 
 
 

Bu haber 1300 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine Kapılarını Açtı
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine...
İzmir İtfaiyesi’nin crossfit şampiyonu hedef büyüttü
İzmir İtfaiyesi’nin crossfit şampiyonu hedef büyüttü

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()