Efes Selçuk’ta vatandaşlar yalnız değil: Kira destekleri sürüyor

Son yıllarda artan ekonomik zorluklar ve kira fiyatlarındaki yüksek artışlar, dar gelirli aileleri her geçen gün daha fazla zorlamaya devam ediyor. Bu zorlu süreçte, Efes Selçuk Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi ailelere sağladığı kira desteği büyük takdir topluyor. Başkan Sengel, göreve geldiği günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışını her alanda hayata geçirerek, özellikle ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşlara sunulan desteklerle dikkat çekiyor.

26 Eylül 2024 - 10:42

Efes Selçuk Belediyesi, eğitim, gıda yardımları ve sosyal destek hizmetleri ile geniş bir kesime ulaşarak, sosyal belediyecilik anlayışının en başarılı örneklerinden birini sergiliyor. Efes Selçuk Belediyesi’nin dar gelirli ailelere verdiği destek, özellikle pandemi sonrasında artan kiralarla birlikte daha da önem kazandı. Bu kapsamda gerekli şartları taşıyan vatandaşlara Efes Selçuk Belediyesi olarak kira desteği sağlanıyor.

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, yapılan yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımızı ekonomik krizler ve yüksek kiralar altında ezdirmemek adına elimizden gelen her türlü desteği sunuyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, vatandaşlarımızın en temel ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Efes Selçuk’ta kimsenin mağdur olmasına izin vermiyoruz, vermeyeceğiz" dedi.

Bu haber 86 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()