Emeklilere önemli duyuru: Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) kritik bir açıklama yapıldı

Türkiye'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından başlatılan "emekliler.gov.tr" web portalı, emeklilere yönelik büyük kolaylık sağlayacak bir hizmet olarak hayata geçirildi.

07 Temmuz 2024 - 13:29

Türkiye'de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından başlatılan "emekliler.gov.tr" web portalı, emeklilere yönelik büyük kolaylık sağlayacak bir hizmet olarak hayata geçirildi. Bu yeni platform, emeklilere özel indirimler, avantajlar ve modern hizmetler sunmanın yanı sıra, 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' gibi yenilikçi çözümleri de içermektedir.

SGK'nın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan duyuruya göre, emeklilerin bu portal aracılığıyla sunduğu fırsatlara kolayca erişebilecekleri belirtilmiştir. Portal, emeklilerin yaşamını daha kolay hale getirmeyi ve dijital dünyada daha etkin olmalarını teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Bu sayede, emekliler hızlı ve güvenli bir şekilde çeşitli avantajlardan yararlanabileceklerdir.

DİJİTAL KİMLİK KARTI OLUŞTURULACAK

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, "emekliler.gov.tr" adresinde yer alan bir video aracılığıyla emeklilerin dijital kimlik kartlarını nasıl oluşturacaklarını öğrenebilecekleri ifade edilmektedir. Bu dijital kimlik kartları oluşturulduktan sonra, kartın üzerinde bulunan QR kodu sayesinde emekliler çeşitli indirimlerden faydalanabileceklerdir. Ayrıca, kartın PDF formatında çıktısını alarak emeklilerin günlük yaşamlarını kolaylaştıracak bir adım atılması sağlanacak.

Bu haber 406 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()