Erdoğan Adıyaman’da Menzil tarikatıyla görüştü

Erdoğan’ın Adıyaman’da ölen Menzil şeyhi Abdülbaki Erol’un torunuyla görüştüğü fotoğraf tarikat mensuplarınca paylaşıldı.

09 Şubat 2024 - 14:10

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan yerel seçim çalışmaları kapsamında gittiği Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Menzil tarikatının önde gelen üyeleriyle görüştü.

Merkezi Adıyaman'da olan ve Kahta ilçesinde bir köye de sahip olan Menzil tarikatının şeyhi Abdülbaki Erol (Elhüseyni) bir süre önce İstanbul’da tarikata bağlı özel hastanede ölmüş, ölümünün ardından tarikatta miras kavgası çıkmıştı.

Erdoğan dün Kahta Meydanı’ndaki konuşmasında kendisini dinleyenlere “Siz ne güzel insanlarsınız. Bu güzelliğiniz zaten sandıklara vurdu” demişti.

İktidarın desteğiyle kamuda örgütlenen, şirketleri ve sermayesi ile holdinge dönüşen Menzil tarikatının ölen şeyhi Abdülbaki Erol’un torunlarından Muhammed Rağıp Elhüseyni, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ağabeyi Muhammet Yakup Elhüseyni'nin Erdoğan'la tokalaştığı fotoğrafı paylaştı.

Muhammed Rağıp Elhüseyni ve Muhammet Yakup Elhüseyni Menzil tarikatında miras kavgasına giren kardeşlerden en büyüğü olan Muhammet Saki Elhüseyni'nin oğulları.

Bu haber 469 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()