Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına seslendi: "Seçilmiş olmanız milletin üzerinde bir konuma yükseldiğiniz anlamına asla gelmiyor"

01 Temmuz 2024 - 14:50

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kızılcahamam Kampı'ndaki Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı sonrasında konuşma yapıyor.

 

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

 

"Burada bulunan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra farklı toplantılarla da sık sık bir araya geleceğiz. Bundan tam 30 yıl önce millete hizmet mücadelemize yerelden başladık. Politikalarımızı önce belediyelerdeki uygulamalarla ortaya koyduk. Kendimizi önce belediyelerle ispat ettik. AK Parti'nin en büyük referans kaynağı yerel yönetimlerdir. AK Parti birikimi ile referanslarıyla sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın en yetkin en donanımlı siyasi hareketidir. Rakiplerimiz bile bizi taklit etmeye bizden kopya çekmeye başladı. Biz nevi siyasi rakiplerimize koçluk yapıyoruz. Dünya değişirken bizim de değişime daha hızlı adapte olmamız gereken başlıklar vardır. 

 

Son seçimde muhalefet ekonomideki sıkıntıları istismar etti. Şehrin kanayan yaralarına dair hiçbir somut proje ortaya koyamadı. 

 

CHP’Lİ BELEDİYELERİ HEDEF ALDI

Nepotizimin ne olduğu nu 3 ay içerisinde milletimize gösterdiler. Kayırmacılığın adeta kitabını yazıyorlar. Geride bıraktığımız üç aylık dönemde güya özgürlük adına alkol tüketimini teşvik etmek, cinsiyetsizleştirme politikalarına aleni destek vermek, belediye binalarını LGBT paçavralarıyla donatma dışında herhangi bir icraatları olamadı.

 

Kim olursa olsun, insanların evlerini ateşe vermek kabul edilemez. Bunu acizlik olarak görüyoruzç Hiçbir zaman böyle olmadık bundan sonra da olmayacağız. Biz bunları salt birilerini eleştirmek için söylemiyoruz. Biz tüm Türkiye'ye layıkıyla hizmet etme amacındayız. 

 

Seçilmiş olmanız milletin üzerinde bir konuma yükseldiğiniz anlamına asla gelmiyor. Tam aksine seçilmiş olmanız sizi milletin hizmetkarı konumuna getiriyor. 

Bu haber 209 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ümit Özdağ: Sığınmacılara 'vuralım' diyenler ya ajandır, ya salak. İkisine de itibar etmeyin
Ümit Özdağ: Sığınmacılara 'vuralım' diyenler ya ajandır, ya...
Kritik İddia! Kabinede Dokunulmayacak Gözde Bakan Kim?
Kritik İddia! Kabinede Dokunulmayacak Gözde Bakan Kim?

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()