Erdoğan: Belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağından borçların tahsiline başlayacak

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP'li belediyeleri hedef aldı: “Hazine ve Maliye Bakanlığımız şu anda belediye borçlarının tahsiline kaynağında başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok."

24 Temmuz 2024 - 15:02

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. 

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ve CHP'li belediyeleri hedef alan Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın belediyelerin borçlarını kaynağında toplamaya başlayacağını söyledi:

 

"Tutmadığınız sözlerin mahcubiyetini daha büyük vaatlerde bulunarak gizleyemezsiniz. Gücünüz yetiyorsa belediye başkanlarınıza söyleyin, bedava yapacağız diyerek milletten oy istedikleri ancak üç ayda üç-dört kez zam yaptıkları hizmetlerin fiyatlarını düşürsünler. Emeklilere faydanız dokunsun istiyorsanız talimat verin belediyeleriniz Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödesinler. Meydanlarda oy verene bedava traktör vereceğiz demek kolaydır. Zor olan sözünün eri olmaktır.

 

Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız, kaynağında bu borçların tahsiline başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok. Hazine ve Maliye Bakanlığı bunların tahsilini artık kaynağında yapacaktır."

Bu haber 265 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()