Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Ateşi düşecek

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, son dönemde gündemde olan hayat pahalılığı ile ilgili sorunların farkında olduklarını ve önümüzdeki aydan itibaren enflasyon ateşinin düşeceğini söyledi.

26 Haziran 2024 - 23:25

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin haftalık grup toplantısında ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şunlar oldu:

 

* Hayat pahalılığı ve enflasyon kaynaklı sorunların toplumda, bilhassa sabit ücretle çalışanlarda oluşturduğu yükün farkındayız. 

 

* Bu sorunu, ülkeye ve millete hiçbir faydası olmayan, hatta zararı dokunan popülist politikalarla değil, kalıcı refah artışını sağlayarak çözeceğiz.

 

* Önümüzdeki aylardan itibaren enflasyonun ateşinin düştüğünü hep birlikte göreceğiz. 

Bu haber 203 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()