Eski AKP'liden 'Nebati, Nisan veya Mayıs'ta gidiyor' iddiası

Eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, 'Muhtemelen Nisan veya Mayıs gibi Nebati yolcu. Bunu görüyoruz' dedi.

25 Mart 2022 - 21:33

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programında konuşan Gelecek Partili ve eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'yle ilgili önemli bir iddiada bulundu. 

Temurci "Muhtemelen Nisan veya Mayıs gibi Nebati yolcu. Bunu görüyoruz" dedi.

Temurci’nin konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

"Şu anda gözleri parlayan vatandaş, ona bakanın Recep Tayyip Erdoğan’ı göreceğini söylüyor. Muhtemelen Nisan veya Mayıs gibi Nebati yolcu. Bunu görüyoruz. Net bir şekilde görünüyor. Ben, kendisinden ışıltı alıyorum. Nebati Bey ile biz siyaset yaptık. Yani ehliyet ve liyakat diyoruz. Yani bu ülkede Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık yaptığı bir ülkede öyle bir hal oluştu ki, her şeyin profili düşük olacak, tek bir kişi kutsanacak hatta tabulaştırılacak hatta onun sözünün dışında hiçbir söz söylenmeyecek. Sayın Nebati şundan dolayı gidecek; ekonomiyi hiç anlamadığını Türkiye’de ve dünyada herkese anlattı.

'Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı Davutoğlu’dur'

6’lı masanın kararı elbette bizim için önemli ama oradan karar çıkana kadar inşallah karar Konyalı Ahmet Davutoğlu olur, bunu bekliyoruz. Gelecek Partisi’nin Cumhurbaşkanı adayı şüphesiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’dur. Biz, Gelecek Partililer olarak şunu diyoruz; ‘Bu ülkede son 20 küsür yılda ülkeyi Başbakan olarak yönetmiş, profili düşüğü dışarıda tutarsak 3 şahsiyet var. Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu. Bu ülkenin bütün kurumları, kuralları, bütün makamları yeniden gözden geçirilecekse, devleti ve bütün kurumları bilen, devlet tecrübesi olan birinin 1-2 yılda bunu toparlaması gerekiyor. Gelecek Partisi olarak bizim bunu deme hakkımız var. Ülkemizde Başbakanlık yapmış birini Gelecek Partisi olarak biz öneriyoruz."

Bu haber 208 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()