Eski futbolcu Öztürk: Maktul kendi ölümüne bizim de cezaevine girmemize sebep oldu

Sancaktepe’de geçen eylülde yol verme tartışması yaşadığı kişiyi ruhsatsız tabancasıyla öldürdüğü iddiasıyla 32 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan eski futbolcu Sezer Öztürk hakim karşısına çıktı.

25 Mart 2022 - 11:15

Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar Sezer Öztürk ve Ömer Genç getirildi. Duruşmada hayatını kaybeden Halil İbrahim Scholten'ın ailesi ve taraf avukatları da yer aldı. Duruşmada tanık olarak dinlenen Sezer Öztürk’ün eşi Özlem Öztürk Paşaköy’de 1 aylığına ev kiraladıklarını, olay günü iki otomobille hayvanat bahçesine gittiklerini belirterek, "Eve yaklaştığımızda bir grup vardı, yolu kapatmışlardı, hiçbir şekilde geçemedik. Araçların kapısı açıktı. Eşim yol istedi. Karşı taraftan biri ‘Bekle lan, açacağız’ dedi. Eşim tekrar yol istedi" dedi.

'Kadın ve çocukların olması umurlarında değildi' 

Sanık Ömer Genç’in eşi Dilara Karayay ise yaklaşık 30 kişinin eşine ve Sezer Öztürk’e saldırdığını vurgulayarak eşinin kendisini kurtarmak için çakı çıkardığını söyledi. Eşinin arabaya yönelip tabancayla havaya 2 el ateş ettiğini kaydeden Karayay, "Kadın ve çocukların olması umurlarında değildi. Acımıyorlardı. Eşim havaya ateş edince biraz dağılmaya başladılar. Daha sonra kamyonete bindiler, içlerinden biri ‘Ez şunları artık’ diye bağırıyorlardı. İnsan mı var böcek mi var umurlarında değildi. Alkollülerdi zaten. Sonra geriye doğru gittiler. Biz arabaya bindik, eve gittik. Eşimin kafası kanıyordu. Evden çıkarken komşular geldi. Sezer Bey ‘Polisi arayın, siz ailemin yanında kalın’ dedi. Komşular bizim yanımızda kaldı, onlar çıktı" dedi.

Bu haber 204 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Ömer Eşki’den eğitime tam destek
Başkan Ömer Eşki’den eğitime tam destek
Güzelbahçe Can Dostlar Yaşam Merkezi'nin Temeli 4 Ekimde Atılıyor
Güzelbahçe Can Dostlar Yaşam Merkezi'nin Temeli 4 Ekimde...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()