Eşrefpaşa Hastanesi’nin “kalitesine” yüksek puan

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) gereği yıl sonuna kadar yapılacak değerlendirmelerde 93 puan alarak kaliteye verdiği önemi belgelendirdi.

26 Eylül 2024 - 10:39

Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) üzerinden özel ve kamu tüm sağlık kuruluşlarını hasta bakımı, tesis yönetimi, acil sağlık, yoğun bakım, idari ve teknik hizmetler gibi yaklaşık bin 600 kriter üzerinden değerlendiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi ise yıl sonuna kadar yapılacak SKS değerlendirmelerinde 93 puan aldı.

“Kalitemizi artırmaya devam edeceğiz”

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Filiz Dağ, “Sağlık Bakanlığı, Sağlıkta Kalite Standartları gereği değerlendirmelerde bulunuyor. Bu yıl, İzmir’de kamu ve özel hastaneler arasında yaklaşık bin 600 kriter üzerinden değerlendirildik. 93 puan aldık. Bu başarıda tüm hastane ekibinin çok büyük emeği var. Mutluyuz ve gururluyuz. İçinde bulunduğumuz yeni hizmet binamızın inşaat sürecine rağmen kaliteden ödün vermeden Sağlık Bakanlığı gözünden bu sonuca ulaşmak bizi onurlandırdı. Yeni hizmet binamızın hizmete alınmasıyla bu puanımızı daha da artırmayı umut ediyoruz” dedi.

Bu haber 83 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Fransız Alstom'un Türkiye'ye yatırım iştahı devam ediyor
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek
Edebiyat rüzgarı Bornova’da esecek

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()