Falyalı cinayetinde karar açıklandı: 3 isme hapis cezası verildi

Kuzey Kıbrıs'ta 8 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen Halil Falyalı cinayetinin sanıkları 17 davadan suçlu bulundu.

07 Ağustos 2024 - 18:38

Kuzey Kıbrıs'ta iş insanı Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ı öldürdükleri gerekçesiyle yargılanan Ömer Tunç'a ömür boyu, Veysel Sare'ye 35 yıl, Musa Çiçek'e 20 yıl hapis cezası verildi.

 

8 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen Halil Falyalı cinayetinin sanıkları 17 davadan suçlu bulundu.

 

Mahkeme Başkanı, sanıkların planladıkları cinayetten vazgeçebilecekken vazgeçmediklerini, Halil Falyalı ve Murat Demirtaş'ın otelden çıkış saatini hesapladıktan sonra Çatalköy'e hareket edip burada cinayeti işlediklerini dile getirdi.

 

Halil Falyalı kimdir?

Kuzey Kıbrıs’ın Mağusa kentinde dünyaya gelen Halil Falyalı, 2000'lerin başında Kuzey Kıbrıs'ta kumarhane güvenliği olarak işe başlayıp, ardından birçok otel işletmeciliği ve kumarhane yöneticiliği yaptı. Les Ambassadeurs Hotel‘in de sahibi olan Falyalı‘nın adı, Sedat Peker’in iddialarında da yer almıştı.

Bu haber 499 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()