FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümü akıllara Kamer Genç'i getirdi: AKP'yi bu sözlerle uyarmıştı!

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından Meclis'in en dobra isimlerinden Kamer Genç akıllara geldi. Genç, TBMM kürsüsünden Gülen tehdidini hakkında AKP'yi uyarmıştı. İşte o sözler...

21 Ekim 2024 - 16:00

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümünün ardından Kamer Genç’in Fetullah Gülen’le ilgili sözleri yeniden gündem oldu.

Eski TBMM Başkanvekili ve eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, 10 Haziran 2009'da TBMM kürsüsünden Fethullah Gülen hakkında konuşmuş ve AKP iktidarını uyarmıştı.

2016 yılında hayatını kaybeden Kamer Genç şunları söylemişti:

“Benden iyi biliyorsunuz. Amerika'ya giden özellikle AKP'nin milletvekilleri Fethullah Gülen'e gidip ziyaret ediyorlar. Şimdi bu Fethullah Gülen'in, bir gün bu meclisi açalım. Kimdir bu arkadaşımız? Ne yapmak istiyor Türkiye'de? Bunun bu sermayesi nereden geliyor? Acaba Türkiye'deki resimdeki rolü nedir? Bunları bir araştıralım. Niye bunda çekiniyorsunuz? 

Peki yarın en büyük zararını siz çekeceksiniz. Ben çekmem, benim zaten düşüncelerim belli. Benim düşüncelerim belli olduğu için araştıralım.

 Türkiye için çok büyük bir tehlikeye gelmiş. Ben burada belli bir, 30 senedir bu parlamentodayım. Yahu siz bir defa hiç biriniz benim kadar deneyim sahibi değilsiniz ki. Ben diyorum ki Türkiye'de burada bir tehlike var. Bu tehlikeyi görelim. Türkiye'de rejim gidiyor. Türkiye çok ciddi bir dönüşüm içinde.”

Bu haber 47 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Ünlü peynir markasının ürününden metal somun çıktı!
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den çıktı: Mültecilerin organlarını satın almış
Interpol tarafından aranan organ kaçakçısı Türkiye'den...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()