Gaziantep'te 2. Terör Saldırısı!

Gaziantep'te 2. Terör Saldırısı gerçekleşti!

10 Ocak 2017 - 22:30

Gaziantep'te rutin görevini yapmakta olan polis aracına, içinde 3 teröristin bulunduğu otomobilden ateş açıldı. Polisin ateşe karşılık vermesiyle çatışmaya dönen saldırıda bir terörist yakalanırken, kaçan 2 teröristin yakalanması için operasoyn başlatıldı.

Bugün Gaziantep'te emniyet müdürlüğüne düzenlenen saldırının ardından bir saldırı da akşam saatlerinde gerçekleşti. Kavaklık Mahallesi'nde rutin devriye görevini gerçekleştiren polis aracına, yanından geçen bir otomobilde bulunan 3 kişi tarafından ateş açıldı. Polislerin kısa sürede karşılık vermesi üzerine kaçan teröristlerden biri yakalanırken diğer ikisinin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Bu haber 722 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır Takıntılıydı, Hastaneye Yatırılmayı Kabul Etmiyordu'
Katil Semih Çelik'in Komşuları Anlattı: 'İkbal'e 5 Yıldır...
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe
Yarımada'nın köpek terk noktası Güzelbahçe

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()