GEMA Vakfı Foça Belediyesi’ni ziyaret etti

Gediz Havzası Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Çevre ve Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gema Vakfı Foça Temsilcisi Hülya Dinçel ve vakıf üyeleri, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı ziyaret etti.

11 Temmuz 2024 - 19:17

Gediz Havzası’ndaki çevre sorunları ve ağaçlandırma projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. İş birliğinin güçlendirilmesi ve bölgenin çevresel kalkınma için yapılabilecekler tartışıldı.

Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, GEMA Vakfı’nın çalışmalarını takdir ederek, “Foça Belediyesi olarak çevrenin korunması ve sürdürülebilir kalkınma için elimizden geleni yapıyoruz. GEMA Vakfı’nın çalışmalarını destekliyor ve iş birliği içinde ağaçlandırma ile yerel tohum üzerine projelerimize yakın zamanda başlıyoruz” diye konuştu.

 

--

Bu haber 179 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()