Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

01 Ekim 2024 - 16:13

Güneri Cıvoğlu'nun vefatı dolayısıyla açıklama yayınlayan İzmir Gazeteciler Cemiyeti açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İzmir Gazeteciler Cemiyeti olarak değerli kalem, Gazeteci-Yazar Güneri Cıvaoğlu’nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. Uzun yıllardır başarıyla mesleğimizi sürdüren meslektaşımızın ailesine ve camiamıza baş sağlığı diliyoruz. 

 

GÜNERİ CIVAOĞLU KİMDİR?

 

1996 yılından itibaren Milliyet Gazetesi'nde başyazarlık yapan Cıvaoğlu, burada gazetecilik alanındaki birikimlerini ve deneyimlerini aktardı. Yazılarıyla okuyucularını bilgilendiren ve toplumu aydınlatan Cıvaoğlu, basın dünyasında her zaman saygı duyulan bir isim olarak anıldı. Uzun yıllar boyunca, siyasetten sanata, gündemden ekonomiye kadar birçok konuda kaleme aldığı yazılarla dikkat çekti.

 

Güneri Cıvaoğlu, yalnızca yazılı basında değil, aynı zamanda televizyon dünyasında da kendine sağlam bir yer edindi. Kanal D’de ana haber sunuculuğu yaptı. Bunun yanı sıra "Durum" ve "Şeffaf Oda" isimli televizyon programlarını da sundu."

Bu haber 30 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye bundan dolayı düzelmiyor'
Hüseyin Çelik'ten Erdoğan'ı kızdıracak sözler! 'Türkiye...
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı: 'Partiyi ayağa kaldırmak için aday oldum'
Kongreye giden DEVA Partisi'nde Ali Babacan'a rakip çıktı:...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()