Hükümet, milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret zammıyla ilgili açıklama yaptı!

Asgari ücrette ara zam konusu yeniden gündeme geldi ve milyonlarca çalışanın merakla beklediği haber geldi. Hükümet, asgari ücret zammıyla ilgili bir açıklama yaptı.

11 Temmuz 2024 - 09:04

Asgari ücret konusunda yeni bir açıklama geldi, bu açıklama milyonlarca çalışan tarafından merakla bekleniyor. Asgari ücrete yönelik ara zam yapılacak mı, işte bu konuda beklenen açıklama...

 

ASGARİ ÜCRETTE FLAŞ AÇIKLAMA

Asgari ücrette ara zam konusunda yeni bir açıklama yapıldı. AK Parti tarafından yapılan bu açıklama, milyonlarca işçinin zam beklentilerine yanıt niteliğinde oldu. Son iki yılda olduğu gibi bu yıl da asgari ücrete ara zam yapılıp yapılmayacağı konusunda kesin bir karar verildi. TÜİK'in verilerine göre açlık sınırının altında kalan asgari ücret konusunda uzmanlar zam beklentilerini dile getiriyor. Emekli aylıklarına yapılan zamların ardından asgari ücret konusu birçok kişinin dikkatini çekiyor.

 

ARA ZAM YAPILACAK MI?

AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, asgari ücrette ara zam konusunda herhangi bir çalışma olmadığını belirtti. Kamuoyundaki bu tür beklentilerin doğru olmadığını vurgulayan Güler, kesin bir dille asgari ücrete ara zam yapılmayacağını açıkladı.

 

EMEKLİ MAAŞLARINA DÜZENLEME

Abdullah Güler, emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeye değinerek, "Bugün veya yarın emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemeyle ilgili bir toplantı yapacağız. Ancak asgari ücret için ara zam konusunda herhangi bir çalışmamız yok. Bu yönde bir beklenti olmamalı." şeklinde konuştu.

Bu haber 293 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi
Başkan Tugay “Kordon Acil Eylem Paketi” için start verdi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()