İGC Şiddete Karşı Karabağlar'da

İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) şiddete karşı yürüttüğü Nar Projesi’ni yaygınlaştırmak için bu defa Karabağlar’da muhtarlarla bir araya gelecek. Buluşmaya Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay da katılacak.

20 Ağustos 2024 - 11:43

Medyada şiddet dilini dönüştürmek, şiddete karşı toplumsal farkındalığı yaygınlaştırmak amacıyla İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin yürüttüğü ‘Nar 2-Şiddete Karşı İletişim Projesi’ Karabağlar’da farkındalık ve eğitim çalışmaları yapacak. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi ve proje eğitmenleri, Karabağlar Belediye Başkanı Helil Kınay’ın da katılımıyla yarın saat 15.00’da Karabağlar Belediyesi Barış Semt Merkezi’nde muhtarlarla bir araya gelecek ve mahallelerde Nar elçiliği farkındalığı yaratacak.

Bu haber 939 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()