İnce: O anketleri seçimden sonra rulo yapacağım...

Seçim anketlerinde Memleket Partisi'ne yer verilmemesine tepki gösteren İnce, 'O anketleri seçimden sonra rulo yapacağım, anket firmalarına lastikleyip göndereceğim' dedi.

25 Mart 2022 - 11:59

İzmir'de gerçekleştirilen bir etkinlikte konuşan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim anketlerinde Memleket Partisi'ne yer verilmemesine tepki gösterdi.

"Memleket Partisi Demokrat Parti'den daha az oy alır mı?" diyen İnce, "DEVA Partisi'nden daha az oy alır mı? Ben daha az oy alacağımıza inanmıyorum ama anketlerde bizi yazmıyorlar. O anketleri seçimden sonra rulo yapacağım, anket firmalarına lastikleyip göndereceğim" dedi.

Bu haber 210 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Bornova Belediyesi’nden yangın mağduru aileye destek
Selçuk Efes Kent Belleği’nin Gündeminde Deprem Söyleşisi
Selçuk Efes Kent Belleği’nin Gündeminde Deprem Söyleşisi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()