Instagram'dan 'Atatürk yasağı' skandalı: 'Tehlikeli kişi' diyerek Atatürk'ün fotoğrafını kaldırdılar

Instagram, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını "topluluk standartları" gerekçesiyle kaldırdı. Fotoğrafın "tehlikeli kişi" ve "topluluk kurallarına aykırı" olarak etiketlenmesi, sosyal medyada büyük bir tepkiye yol açtı.

19 Eylül 2024 - 16:31

META'nın sahibi olduğu sosyal medya platformu Instagram, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafını "topluluk standartları" gerekçesiyle kaldırdı.

 

 

Atatürk'ün fotoğrafı için "tehlikeli kişi" ve "topluluk kurallarına aykırı" uyarısı yapan Instagram'ın bu kararı sosyal medyada büyük tepki çekerken, Instagram'ın bu yasak kararının arkasında organize bir "bot saldırısı" olabileceği iddiası da yer aldı.

Bu haber 63 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()