İslam Memiş: Perşembe Günü Piyasalar İçin Kritik Olacak!

İslam Memiş’ten Yatırımcılara Kritik Uyarı: Para piyasası ve altın uzmanı İslam Memiş, yarın açıklanacak enflasyon verilerinin piyasalarda sert dalgalanmalara yol açabileceğini belirtti. Memiş, “Perşembe günü büyük hareketlilik bekleniyor” dedi.

11 Temmuz 2024 - 09:03

Para piyasası ve altın uzmanı İslam Memiş, yaklaşan enflasyon verileri öncesinde küresel piyasalarda sert dalgalanmaların kapıda olduğunu belirterek yatırımcıları uyardı.

 

Para Piyasası ve Altın Uzmanı İslam Memiş’ten Yatırımcılara Uyarı: "Sert Kırılma Kaçınılmaz"

 

Para piyasası ve altın uzmanı İslam Memiş, TV100’de yayımlanan yazısında yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Küresel piyasalar açısından kritik bir dönemeçte olduğumuzu belirten Memiş, "Yarın ve Cuma günü açıklanacak enflasyon verisi, piyasada sert dalgalanmalara neden olabilir" dedi.

 

"Sert Kırılma Kaçınılmaz"

 

Memiş yazısında, "Aşağı ya da yukarı yönlü sert kırılma kaçınılmaz. Hangi yöne kırılacağı ise belirsiz. Piyasa oldukça sıkışmış durumda ve gergin bir bekleyiş içinde. Dar bant aralığına sıkışan piyasa, yarınki veriyi bekliyor" ifadelerini kullandı.

 

"Dananın Kuyruğu Perşembe Günü Kopacak"

 

Perşembe günü için önemli bir uyarıda bulunan Memiş, "Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak" dedi ve şunları ekledi:

 

"Tüm ihtimaller eşit; yüzde 50-%50. Piyasalar şu an merkez bankalarının kontrolünde ve serbest piyasa fiyatlaması görünmüyor. Bu ortamda kısa vadeli pozisyon almak riskli olabilir. Perşembe günü büyük bir hareketlilik yaşanacak, buna göre önlemlerinizi almanızda fayda var."

 

Enflasyon Verileri Ne Zaman Açıklanacak?

 

2024 Haziran ayı ABD Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) verileri 11 Temmuz 2024 Perşembe günü saat 15:30’da açıklanacak. Bu veriler, yatırımcıların piyasa kararlarını büyük ölçüde etkileyecek önemli ekonomik göstergeler arasında yer alıyor.

Bu haber 248 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()