İsmail Ragıp Geçmen'e en güzel anma!

Turgut Reis Anaokulu’nun 2017 yılında vefat eden İzmir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, Gazeteci/Yönetmen İsmail Ragıp Geçmen’in ismini taşıyan anasınıfının mezuniyeti töreni gerçekleştirildi.

25 Mayıs 2024 - 09:07

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi’nin katıldığı etkinlikte, öğrenciler, öğretmenleri Burcu Pala ile birlikte çalıştıkları yıl sonu performanslarını sergiledi. Törende öğrenciler şarkılar söyledi, zeybek oynadı. Öğrencilerin performansları ilgiyle izlendi.

Ülkenin Burcu Pala gibi Cumhuriyet öğretmenleri ile sırtının asla yere gelmeyeceğini ifade eden İGC Başkanı Dilek Gappi, gösteriyi duygulanarak izledi. Başkan Gappi, “Sınıfımız geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz İGC Yönetim Kurulu Üyemiz İsmail Ragıp Geçmen'in adını taşıyor. İsmail Ragıp, Türkiye'nin en iyi belgeselcilerinden biriydi. Dünyayı dolaştı, 100’den fazla ülke gezdi. Her ülkede dünya çocuklarını fotoğrafladı. Bu açıdan İsmail Ragıp Geçmen bundan daha güzel alınamazdı. Çok teşekkür ediyorum. Burcu öğretmenimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Törenin sonunda ‘Parla’ şarkıcı eşliğinde sahneye çıkan öğrenciler keplerini havaya attı.

Bu haber 1317 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()