İyi Parti Genel Başkanı Akşener Oyunu Kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oyunu kullandı.

31 Mart 2024 - 14:46

“SEÇİM SONUÇLARI TÜRKİYE İÇİN DE, BİZİM İÇİN DE İYİ OLACAK.”

Oy kullanmasının ardından açıklamalarda bulunan Meral Akşener, basın mensuplarının “İlk defa ittifaksız seçime giriyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine; “Gerçekten hür ve müstakil olarak ve ittifak siyasetine mahkûm olmadan bu ucube sistemin dayattığı bu sistemin dışına çıkmak elbette çok yorucu. Bana göre partimin hemen hemen her bir bireyinin haksızlığa uğradığı, çok iftiralarla karşı karşıya kaldığımız bu direnmenin Türkiye açısından, gençler açısından neye tekabül ettiğini bir yıl sonra daha iyi anlayacağız hep birlikte. Zorlu bir süreçti. Ben miting yerine ilçelerde ve il merkezlerinde esnaf gezerek propaganda yaptım. Bedensel bir çalışma olduğu için baya da yoruldum. İnşallah hayırlısı olur. Seçim sonuçlarının iyi olacağını düşünüyorum Türkiye açısından. Bizim açımızdan da iyi olacağını düşünüyorum. Rekabet siyasetinin, proje üzerinden rekabet etme siyasetinin ve odakta seçmenin olduğu bir dilinin hâkim olması içindi bu çaba. Yani mesela basın emekçilerinin maaşı hiç konuşulmuyor farkındaysanız. Yani bunların konuşulabildiği; madem basın var önümde, yerel basının durumunun konuşulabildiği seçimler ve bir siyaset dilini inşallah oluşturacağız diye ümit ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

“ANKARA’DA İLGİNÇ GİDECEK.”

Bir muhabirin “Vatandaşla iç içesiniz, sizce Ankara’daki seçim sonucunda nasıl bir tablo bekliyor bizi?” sorusu üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Ankara’da ilginç gidecek. Sadece onu söyleyeyim çok ilginç gidecek.” dedi.

 

“BU BİR ORTA OYUNU…”

Türkiye’deki siyaset düzeninin bir orta oyunu olduğunu ifade eden Akşener; “Orta oyunu ya bu. Yani benim kaşım şöyle, gözüm böyle; kime ne? Halbuki tekrar söylüyorum sendikanız yok sizin. Basın emekçilerinin. Canı istendiği gibi maaş veriliyor. Yerelde düşük maaş alıyor bu çocuklar ve siyasetçi kadar yorulan insanlarsınız siz. İnşallah iyi olacak.” şeklinde konuştu.

 

“HER ŞEY İYİ OLACAK.”

Basın mensuplarının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim sonucuna yönelik sorusu üzerine Meral Akşener; “Orada yorum yapmayayım. Her şey iyi olacak, bizim durumumuz iyi olacak.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Bu haber 296 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
ABD’de akılalmaz olay: Organları alınırken uyandı
ABD’de akılalmaz olay: Organları alınırken uyandı
İzmir İş Dünyası’ndan teröre kınama: “Saldırıyı lanetliyoruz”
İzmir İş Dünyası’ndan teröre kınama: “Saldırıyı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()