İYİ Parti Milletvekili Kürşat Zorlu’dan Kayseri’deki İnsanlık Dışı Olay Hakkında Açıklama

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşat Zorlu, Kayseri'de yaşanan insanlık dışı olay ve sonrasındaki gelişmelere dair önemli açıklamalarda bulundu. Zorlu, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile gerçekleştirdiği görüşmenin detaylarını paylaştı.

01 Temmuz 2024 - 00:23

orlu, görüşme sırasında bir Suriyeli sığınmacının, bir başka Suriyeli çocuğa yönelik istismar girişiminde bulunduğunu ve bu şahsın tutuklandığını öğrendiğini belirtti. Olayın vahametini vurgulayan Zorlu, bu durumun Türkiye'deki sığınmacı sorununun tehlikeli boyutlara ulaştığını bir kez daha gösterdiğini ifade etti.

Milletvekili Zorlu, kalıcı bir çözüm için sığınmacıların geri gönderilmesinin zorunlu olduğunu dile getirerek, "Meydana gelen bu tablo, sığınmacı sorununun ülkemizde nasıl bir tehlike noktasına geldiğini bir kez daha göstermektedir. Kalıcı bir çözüm için sığınmacıları geri göndermekten başka seçeneğin olmadığı ortadadır," dedi.

Bu haber 229 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti! İşte yeni Bakanlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti!...
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()