İYİP Ankara milletvekili Beker partisinden istifa etti

Yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceğini açıklayan İYİP'te istifalar sürüyor. İYİP Ankara milletvekili Adnan Beker partisinden istifa etti.

16 Kasım 2023 - 14:05

İYİP Ankara milletvekili Adnan Beker sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada "2019 Yerel Seçimlerinde sizlerin teveccühü ile Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevine seçildim" ifadelerini kullanan Beker, dört yıl boyunca bu görevi "büyük bir özveriyle" yerine getirdiğini savundu.

Açıklamasında 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri için parti içindeki temayül yoklamasında "rekor oy" alarak Ankara 2. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı olduğunu ve seçildiğini anlatan Beker partisinden istifasını şu sözlerle duyurdu:

"İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve Yüce Türk Milleti’ne daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti’den istifa ediyorum."

Bu haber 258 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()