İYTE’den Toplumsal Sorumluluk Projesi: Narlıdere Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İş Birliği Protokolü İmzalandı

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE), toplumsal sorumluluğa verdiği büyük önem doğrultusunda önemli bir adım daha attı. İYTE Rektörlüğü, 17 Temmuz 2024 tarihinde Narlıdere Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile bir iş birliği protokolüne imza attı.

31 Temmuz 2024 - 17:42

Toplumsal sorumluluk alanında örnek teşkil etmeye devam eden İYTE, yaşlı bireylerin sosyal hayata entegrasyonunu artırmayı hedefleyen bu girişimi ile toplumun her kesiminde farkındalık yaratmayı; toplumsal duyarlılık ve dayanışma ruhunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Protokol kapsamında, yaşlı bireylerin sosyal hayata daha aktif bir şekilde katılmalarını sağlayacak projeler geliştirilecek. Bu projeler bir yandan yaşlı bireylerin toplumla daha derin bağlar kurmasını öte yandan ise onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanılmasını mümkün kılacak. Bunun yanı sıra, İYTE öğrenci toplulukları ile gerçekleştirilecek çeşitli kültürel etkinlikler, nesiller arası etkileşim ve paylaşımı teşvik ederek toplumsal bütünleşmeyi artıracak.

İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran protokolün imzalarının atılmasının ardından yaptığı açıklamada; “İYTE olarak sadece bilimsel alanda değil, toplumsal sorumluluklarımız doğrultusunda da öncü bir rol üstleniyoruz. Öğrencilerimiz ve akademik kadromuz ile birlikte yaşlılarımızın sosyal hayata daha fazla katılımını sağlamayı ve onların zengin bilgi birikimlerinden faydalanmayı hedefliyoruz. Bu iş birliği ile daha güçlü ve dayanışma dolu bir toplum inşa etme yolunda önemli bir adım atıyoruz. Kurumlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Bu haber 471 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza atıldı
Ali Mahir Başarır: Bornova’da kısa sürede büyük işlere imza...
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği
Buca’dan Anadolu’ya “Diyabet Sensörü” kardeşliği

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()