İzmir Çeşme'de Yangın: Belediye Başkanı Acil Su Tankeri Yardımı Çağrısında Bulundu

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Germiyan ve Reisdere mahalleleri arasında çıkan yangın, bölge halkını ve yetkilileri alarma geçirdi. Yangının hızla yayılması üzerine Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, acil su tankerine ihtiyaç duyulduğunu belirterek vatandaşlardan yardım çağrısında bulundu.

29 Haziran 2024 - 17:30

Başkan Denizli yaptığı açıklamada, "Su tankeri olan vatandaşlarımızın acil desteğini bekliyoruz. Ekiplerimizle birlikte yangın bölgesinde olduğumuzu ve yangını kontrol altına almak için tüm gücümüzle çalıştığımızı bilmenizi isterim. Yardımlarınızla bu zorluğu birlikte aşacağımıza inanıyorum. Hepinize şimdiden teşekkür ederim," dedi.

Yangının kontrol altına alınabilmesi için belediye ekipleri ve itfaiye aralıksız çalışırken, bölge halkından da büyük destek bekleniyor. Başkan Denizli'nin çağrısı üzerine su tankeri olan vatandaşların hızla yangın bölgesine yönlendirilmesi hedefleniyor.

Bu haber 157 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()