İzmir'de Metro İstasyonunda Yürüyen Merdiven Arızası: 11 Kişi Hafif Yaralandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü sabah saatlerinde Üçyol Metro İstasyonu'nda bir yürüyen merdiven arızalanarak ters yönde hareket etti. Bu olay sonucunda yürüyen merdiveni kullanan 11 vatandaş hafif şekilde yaralandı.

01 Temmuz 2024 - 13:53

Olay yerine gelen ambulans ekipleri yaralılara “doku zedelenmeleri” teşhisi koydu. Yaralılar, Atatürk, Bozyaka, Buca Seyfi Demirsoy ve Alsancak devlet hastanelerine kaldırıldı ve ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildiler.

Üçyol Metro İstasyonu'ndaki yürüyen merdivenlerin servis ve bakımı, arızanın meydana gelmesinden bir gün önce, 30 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleştirilmiş ve saat 17.00'de tamamlanmıştı. Ancak arızanın nedenini belirlemek için Metro AŞ teknik ekipleri ve TMMOB Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi uzmanları birlikte çalışmalara başladı. Ayrıca, olayla ilgili hukukî inceleme de başlatıldı.

Bu haber 178 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti! İşte yeni Bakanlar...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kabine'de 2 Bakan değişti!...
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi
Konak’ta bir ilk: Kedilere diş çekimi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()