İzmir’de müzik şöleni

Institut français İzmir, dünyaca ünlü jazz-flamenco gitaristi Fransız Kiko Ruiz’i İzmirli müzikseverlerle buluşturdu.

26 Eylül 2023 - 11:24

Etkinlik, Latin ritimleri ve dans parçalarını ustalıkla seslendiren İstanbullu grup Los Amigos De Herman’ın sahne performansıyla başladı. Ardından Ruiz, “Ama La Vida” (Yaşamı Sevmek) adlı albümünden parçaları seslendirirken, enerji dolu bir performans sergileyerek İzmirlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahnede Ruiz’e, Sabrina Mauchet, Louis Navarro ve Juan Manuel Cortes eşlik etti. Gecenin sonunda müzikseverler, caz, klasik, flamenko ve oryantal müziğin muhteşem bir karışımını sunan sanatçıları ayakta alkışladı.  
 
Institut français İzmir Müdürü José-Maria Queiros, bu muhteşem geceye ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirtti. Queiros, “Müzisyenlerin şarkılarıyla Fransa’nın çeşitliliğini yansıttığını ve İzmirli seyircilere bu çeşitliliği sunmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.  

Bu haber 1947 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Bayraklı’da bitkisel atık yağ denetimi
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı
Karşıyaka’daki sorunlar masaya yatırıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()