İzmir'deki korkunç olayda çocuklarını vuran baba da öldü

İzmir'de dağlık alana götürdüğü 4 çocuğundan 3'ünü öldürüp 1'ini de yaraladıktan sonra intihar girişiminde bulunan baba Vesim Şimşek, hastanede öldü.

29 Ağustos 2024 - 16:33

Bornova ilçesi Altındağ Mahallesi'nde yaşayan 45 yaşındaki Vesim Şimşek, 27 Ağustos'ta Çınar mevkisine yakın zeytinlik araziye getirdiği 4 çocuğuna ardı ardında tabancayla ateş etmiş ve çocuklardan 3'ünü öldürmüştü. Daha sonra intihar girişiminde bulunan Şimşek, yaraladı kızı 11 yaşındaki Hira Nur ile hastanede tedavi görüyordu.

3 çocuk Manisa'da toprağa verildi

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören Vesim Şimşek'in öldüğü açıklandı. Olay yerinde hayatını kaybeden Ceylin 2, Cemre 4 ve Nira 14 yaşındaydı ve dün Manisa'da toprağa verildi.

Bu haber 932 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()