İzmir'e Fırtına Yaklaşıyor! Meteoroloji İzmirlileri Uyardı

İzmir'de hava durumuyla ilgili önemli bir uyarı geldi. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, yarın sabah saatleri için İzmirli vatandaşları uyardı.

01 Kasım 2023 - 17:41

İzmir'de yaşayanlar ve şehri ziyaret etmeyi planlayanlar için önemli bir hava durumu uyarısı geldi. Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın saat 09.00'dan sonra bölgede kuvvetli (21-50 kg/m2) gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bu yağışın ardından sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, hortum, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına gibi olumsuz hava koşullarının yaşanabileceği vurgulandı.

Tedbirli Olunması Gerekiyor

Meteoroloji yetkilileri, bu olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle sel ve su baskınlarına karşı önlem alınması, açık alanlarda bulunanlara da yıldırım ve rüzgarın etkilerine karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Bu haber 439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TUSAŞ'ta bir patlama daha
TUSAŞ'ta bir patlama daha
TUSAŞ'a terör saldırısı... Bakan Yerlikaya: Maalesef şehit ve yaralılarımız var
TUSAŞ'a terör saldırısı... Bakan Yerlikaya: Maalesef şehit ve...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()