İzmirli babalar için Baba Destek Eğitim Programı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, babalar için Baba Destek Eğitim Programı düzenliyor. Son başvuru tarihi 31 Ekim olan programda, 3-6 ve 7-11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik atölye çalışmaları yapılacak.

09 Ekim 2024 - 15:29

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü, Anne Çocuk Eğitim Vakfı iş birliği ile Baba Destek Eğitim Programı'nı başlatıyor. Program kapsamında 3-6 ve 7-11 yaşlarında çocuğu olan babalara yönelik atölye çalışmaları yapılacak. Çocuklarda toplumsal cinsiyet eşitliği farkındalığını geliştirme, demokratik aile tutumları ve ilgili babalık konularını içeren atölye çalışmaları, haftada bir gün 2.5 saat olmak üzere 13 hafta boyunca devam edecek. Katılım için en geç 31 Ekim tarihine kadar 232. 293 33 72 numaralı telefondan başvuruda bulunulabilecek. Atölye çalışmaları, Karşıyaka Örnekköy'de bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Yerleşkesi'nde düzenlenecek.

Bu haber 41 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Mutlu Kadifekale’de muhtarlarla buluştu
Başkan Mutlu Kadifekale’de muhtarlarla buluştu
Semih Çelik'in atladığı sırada arkasında gözükmüştü: O kişinin kim olduğu belli oldu
Semih Çelik'in atladığı sırada arkasında gözükmüştü: O...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()