İZSİAD ile Yaşar Üniversitesi’nden Ortak Kongre:

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD) ile Yaşar Üniversitesi, 2025 yılında yapılması planlanan 24. Uluslararası İşletmecilik Kongresi’ni birlikte yapmak için protokol imzaladı.

08 Temmuz 2024 - 13:33

Yaşar Üniversitesi’nde yapılan imza töreninde iş birliği protokolünü Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Levent Kandiller ve İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz imzalarken, protokol törenine BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ile beraber İZSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sirhan Özen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tolga Yapıcı, Yönetim Kurulu üyeleri Başak Çayır Canatan, Esra Koç, Serpil Oltulu ve İZSİAD Genel Sekreteri Prof. Sabri Erdem katıldı.

 

İmza töreninde konuşan İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz, İzmir’in önemli üniversitelerinden biri olan Yaşar Üniversitesi ile klasik işbirliği protokollerinin ötesinde somut bir projeye dair protokol yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. 2021 yılında pandemi döneminin gölgesi altında yaptıkları iş birliği anlaşmasından küresel Covid-19 salgını nedeniyle yüzde 100 verim alamadıklarını vurgulayan Cengiz, “2025 yılında yapılması planlanan 24. Uluslararası İşletmecilik Kongresi’ni kentimizin en önemli üniversitelerinden biri olan Yaşar Üniversitesi ile beraber yapmanın son derece değerli olacağını düşünüyorum. Türkiye olarak katma değerli üretim yapmamız gerekiyor, akademi bilimsel çalışmalar yapacak, bizler de bu çalışmaların ışığında üreteceğiz. İzmir ekonomisi ve ülkemiz sanayisine bu dayanışma ile önemli katkı sunacağımıza inanıyorum” dedi.

 

“Katma değerli projeler yaratacağız”

 

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Levent Kandiller ise Yaşar Üniversitesi olarak artık İzmir’in köklü üniversitelerinden biri olduklarını ifade ederek, STK’lar üzerinden sanayi ile iş birliğine büyük önem verdiklerini söyledi.

Yetkin, donanımlı ve iş birliğine açık öğretim üyesi kadrosu ile İzmir’e birçok alanda katkı sunduklarının altını çizen Kandiller, “İZSİAD ile 2021 yılında yapmış olduğumuz protokolden pandeminin etkisiyle hedeflediğimiz sonuçları alamamıştık. Ancak bu protokol ile çok önemli bir kongreyi İzmir’de yapacağız. STK Akademi işbirliğine güzel bir örnek teşkil edeceğimize inanıyoruz. 24. Uluslararası İşletmecilik Kongresi’ne tüm kent bileşenlerinin katılımını bekliyoruz” diye konuştu.

 

Bu haber 307 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi
Selçuk Efes Kent Belleği’nde Ayasuluk Kazıları Söyleşisi

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()