Karamollaoğlu kongre hakkında konuştu: Mahmut Arıkan'a çalışmalarında başarılar diliyorum

“Zoom toplantısında aday isimlerinin ulaştırılmasını talep ettik. Yüzlerce isim zikredildi. Önce çıkan 5 ismi teşkilatlarımıza tekrar sorduk. Mahmut Bey de bu isimlerin en önünde gözüktü”

24 Haziran 2024 - 18:46

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun görevi bırakacağını açıklamasının ardından Saadet Partisi’nde kongre süreci başlamıştı.

 

Saadet Partisi 30 Haziran’da Ankara’da yapılacak Olağanüstü Kongre ile yeni genel başkanını seçecek.  

 

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, Recai Kutan ve Mahmut Arıkan ile sürece ilişkin açıklama yaptı.

 

Karamollaoğlu konuşmasında şunları söyledi:

 

Sağlık sorunlarımdan dolayı görevi devam ettiremiyorum. Bu sebeple kongremizi bu hafta sonu gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilat mensuplarımızın ve delegelerimizin katılmasını bekliyorum.

Zoom toplantısında aday isimlerinin ulaştırılmasını talep ettik. Yüzlerce isim zikredildi. Bir ismi isteyende vardı birkaç ismi isteyende. Önce çıkan 5 ismi teşkilatlarımıza tekrar sorduk.

Yine bir veya birden fazla isim talepleri oldu. Bu çalışma oylama değildi. Mahmut Bey de bu isimlerin en önünde gözüktü.

Bugün yaptığımız YİK toplantısında arkadaşlarımızın hepsi Teşkilat Başkanımız Mahmut beyin isminin isabetli olacağını belirtti. Bu kararın hayırlı olmasını niyaz ediyorum. Başka adaylar olabilir. Aday olacaklarını ilan edenler için yöntem bellidir.

Tüzük değişikliği çalışması yok. Genel Başkan seçimine odaklanıldı. Yeni GİK kurulu teşkil edilecek. Pazartesi günü yeni Genel Başkanımız göreve başlayacaktır.

Recai abiye teşekkürlerimi sunuyorum. Sıkıntılı dönemde Kayseri İl Başkanlığımızı yapan aynı zamanda Kayseri Milletvekilimiz Mahmut Arıkan'a çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu haber 277 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()