Kayseri'de kaçak sünnet nedeniyle bir çocuk kangren oldu

Kayseri’nin Develi ilçesinde yedi yaşındaki çocuğun ‘kaçak sünnet soncu cinsel organını kaybettiği’ iddialarına ilişkin soruşturma başlatıldı, üç kişi gözaltına alındı.

13 Ağustos 2024 - 17:32

Kayseri Valiliği, ulusal basın ve bazı sosyal medya platformlarında yer alan “Kaçak sünnet hayat kararttı” başlıklı haberde yer alan iddialar hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

 

İddiaya göre 18 Temmuz’da Develi ilçesindeki özel bir sağlık kabininde, kamuda görevli H.Ç. tarafından bir çocuk sünnet edildi. Operasyondan bir süre sonra çocukta kangren geliştiği tespit edildi.

 

Olay üzerine aile, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne başvurdu.

 

Sünnetin yapıldığı özel sağlık kabini yetkisiz işlem yaptığı gerekçesiyle kapatılırken ve sünnet yaptığı iddia edilen H.Ç’nin Develi Kaymakamlığı tarafından açığa alındığı duyuruldu:

 

Konuya ilişkin Kayseri Valiliği’nin açıklaması şöyle:

 

“Develi Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında olayla ilgisi olan üç şüpheli gözaltına alınmıştır. Adli ve idari tahkikata başlanmıştır. Hastanın tedavisine Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde devam edilmektedir.

Bu haber 307 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
CHP’nin Kadınlarından Eğitim Yılı Açıklaması
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı
Büyükşehir ve ESHOT'un stratejik planları oylandı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()