KESİAD’dan okullara kütüphane kampanyası

Kemalpaşa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KESİAD) sosyal projelerine bir yenisini daha ekleyecek. KESİAD’ın geleneksel Perşembe Kahvaltısı’nda konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Işıklı, Kemalpaşa okulları ile senfoni müzik aletlerini tanıştırma projesinin ardından okullara kütüphane kampanyası başlattıklarını söyledi.

28 Haziran 2024 - 14:55

Kemalpaşa Ramada Oteli’nde Ermat Group’un sponsorluğunda yapılan toplantıya  Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Kemalpaşa Nüfus Müdürü Serap Zengin, Kemalpaşa Mal Müdürü Birsen Yeter, KESİAD üyeleri ve iş insanları katıldı. Etkinlikte Teknolog Fatih Çetin ise Marka’nın önemi ve Turquality Destek Programı hakkında bilgiler paylaştı.

Toplantının açılışında konuşan KESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yeşim Işıklı, yaz sezonu ile beraber Kemalpaşalı öğrencileri senfoniyle tanıştırma projesinin tamamlandığını, hayatında hiç müzik aleti görmemiş öğrencileri müzik aletleriyle ve senfonik müzik ile tanıştırdıklarını söyleyen KESİAD Başkanı Işıklı, “Geçmiş dönem başlamış bu projeyi tamamlayarak hedefimizi gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Projeye katkı veren İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’na, Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlüğü’müze ve geçmiş dönem yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu süreçte kimi okullarda temel eğitim malzemeleri ve yapısal eksiklikler olduğunu gördüklerini söyleyen Işıklı, “Hem bu yapısal eksikliklere el atmak hem de öğrenciler için kütüphane kurmak için bir kampanya başlatıyoruz. Kurudere Köy Okulu’muzun ise ciddi problemleri var, ısınma sistemi eksikliğinden, çatısına çitlerine, boyanmasına kadar bir dizi ihtiyacı bu yaz döneminde giderme kararı aldık. Eylülde, yeni eğitim öğretim döneminde dört dörtlük bir okul binasını öğrencilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Elektrikli araçlara dair bilgiler paylaşıldı

Açılış konuşmasının ardından Ermat Group Bornova Şubesi Satış Müdürü Ece Toprakdeviren ve Ermat Group Genel Koordinatörü Bülent Akyurt elektrikli araçlar, hibrit sistemler ve otomotiv sektöründe değişen yönetmeliklere dair KESİADlı iş insanlarına bilgiler verdi. Teknolog Fatih Çetin ise markanın önemi, yönetimi ile beraber Turquality Destek Programı hakkında Kemalpaşalı iş insanlarına bir sunum gerçekleştirdi.

Bu haber 154 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
İZSİAD Başkanı Hüseyin Cengiz’den gri liste açıklaması
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti
Bornova Belediyesi’nden psikolojik danışmanlık hizmeti

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()