Kılıçdaroğlu talimat verdi: İzmir kongresinde yaşananlar araştırılacak

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun verdiği talimat doğrultusunda, dün gerçekleşen İzmir İl Kongresi'nde çıkan tartışmalar araştırılacağı ve gerekli işlemlerin yapılacağı açıklandı.

17 Eylül 2023 - 17:26

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İzmir İl Kongresi'nde yaşanan olayları çıkaranların araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması için talimat verdi.

Dün gerçekleştirilen CHP İzmir İl Kongersi'nde, çarşaf ve blok listeyle seçime gitmek isteyen gruplar arasında arbede çıkmış ve toplantıya ara verilmişti.

CHP, kongrede yaşanan olaylara ilişkin açıklamada bulundu. Açıklamada "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, olağan İzmir il kongremizde kamuoyuna yansıyan ve parti kültürümüz ile bağdaşmayan olayları çıkartanların araştırılması ve gerekli işlemlerin yapılması talimatı vermiştir" denildi.

Bu haber 221 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol arkadaşım değildir
Ekrem İmamoğlu'ndan parti içine uyarı: Bununla uğraşanlar yol...
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı
Buca’da “Askıda Yemek” uygulaması başladı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()