Kızılay Konak Şubesi'nden Yangın Mağdurlarına Destek

İzmir'in Gaziemir Sarnıç, Buca Kaynaklar ve Foça bölgelerinde meydana gelen yangınlar, doğayı ve vatandaşları derinden etkiledi. Yangınların başladığı günden bu yana, Kızılay Konak Şubesi, il başkanlığı ve ilçe başkanlıkları ile koordineli olarak yangın bölgelerinde yardım faaliyetlerini sürdürüyor.

19 Temmuz 2024 - 20:02

Kızılay Konak Şube Başkanı Melih Bingöl, yangınlarla mücadele eden ekiplere ayran, su, kumanya ve çeşitli gıda destekleri sağladıklarını belirtti. Bingöl, şube personelleri ve gönüllülerin zor koşullara rağmen aralıksız olarak dağıtımlara devam ettiğini vurguladı.

 

Bingöl, yaptığı açıklamada, "Gaziemir Sarnıç, Buca Kaynaklar ve Foça'da çıkan yangınlar hepimizin ciğerlerini yakmakta. Dünden bu yana bölgede faaliyet gösteren ekiplere, il başkanlığımız ve ilçe başkanlıklarımızla birlikte, Konak Kızılay Şubesi olarak ayran, su, kumanya ve çeşitli gıda destekleri sağlıyoruz. Şube personellerimiz ve gönüllülerimiz, zor koşullara ve risklere aldırış etmeden aralıksız olarak dağıtımlara devam ediyorlar" dedi.

 

Yangınların en kısa sürede kontrol altına alınması için dua ettiklerini belirten Bingöl, bölgedeki faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. Kızılay Konak Şubesi, yangın mağdurlarının ihtiyaçlarını karşılamak için tüm imkanlarını seferber ediyor.

Bu haber 228 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
“Cumhuriyet Her Yerde” Tire’de tarihi akşam
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı skandalı
Varlık Fonu şirketinde 16 milyonluk hediye ve üç makam aracı...

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()