Kızılay Mahallesi’nde asfalt zamanı

Bornova Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yürüttüğü asfalt serim çalışmalarına Kızılay Mahallesi’nde devam ediyor. Ekim ayı sonuna kadar 13 sokağın asfaltlanması hedeflenirken, Fen İşleri ekiplerinin çalışmaları hızla başladı.

05 Ekim 2024 - 09:39

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle sakinlerinin en çok talep ettiği konulardan biri olan yol sorunlarının çözümü için çalışmaların aralıksız sürdüğünü vurguladı. Kızılay Mahallesi Muhtarı Besra Girgör ile birlikte sokak sokak gezerek incelemelerde bulunan Başkan Eşki, vatandaşların sorunlarını dinledi, ihtiyaçları yerinde tespit etti.

 

Eşki: “Kızılay, Bornova'nın kalbinde ve özel bir yere sahip”

Başkan Eşki, Kızılay Mahallesi’nin Bornova’nın en eski ve merkezi mahallelerinden biri olduğuna dikkat çekerek, bölgedeki altyapı ve yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirtti. Başkan Eşki, “Kızılay, Bornova'nın tarihi ve kültürel dokusunu barındıran özel bir mahalle. Burada yürüttüğümüz çalışmalar, sadece yolları asfaltlamakla sınırlı değil, aynı zamanda Bornovalıların hayatını kolaylaştıracak altyapı ve üstyapı projeleri de hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyor ve onlara hak ettikleri hizmeti en iyi şekilde sunmak için çalışıyoruz. Mahalle sakinlerimizin beklentilerini karşılayacak her türlü yatırım için hazırız” diye konuştu.

 

Ekim sonuna kadar 12 sokak asfaltlanacak

Ekim ayı sonuna kadar toplam 13 sokakta toplam 6 bin 600 metre asfalt serimi yapılacak. Yama ve onarım çalışmalarıyla birlikte Kızılay Mahallesi’nin tamamında yollar yenilenerek mahalle sakinlerinin ulaşım konforu artırılacak.

Bu haber 44 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine Kapılarını Açtı
Ege Bölgesi Diyarbakır Dernekleri Federasyonu Lokali Hemşerilerine...
Can Dostlar Yeni Yaşam Merkezinin Temeli Atıldı
Can Dostlar Yeni Yaşam Merkezinin Temeli Atıldı

AZRAİLLE DANS Film Fragmanımız Yayında. 25 Mayısta vizyona girecek olan filmimize 7 den 70 e herkesi bekliyoruz. www.azrailledansfilm.com @pelinsinan @tugbaozay10 @sinanbengier @yukselti @gaziseker @estrellacasado @gokhanoguztimurofficial #movie #movies #film #tv #camera #cinema #fact #didyouknow #moviefacts #cinematography #screenplay #director #actor #actress #act #acting #movienight #hollywood #netflix #heartsonfire #rockyiv #scarymovie #pamelaanderson #jennymccarthy #davidzucker #blonde #thering #nosleep #arielwinter #celebrity

Azraille Dans (@azrailledansfilm)'in paylaştığı bir gönderi ()